Zapada Martie Buzau-4
Vineri, Consiliul Județean a semnat cele cinci contracte pentru deszăpezirea drumurilor județene pe perioada sezonului rece 2014-2015. În urma licitațiilor, 5 societăți și-au adjudecat lucrările de deszăpezire și întreținere a drumurilor pe cele cinci zone în care este împărțit județul. Astfel, cel mai mare contract a revenit societății Gecotrans Construcții Civile și Industriale care se va ocupa de deszăpezirea drumurilor județene din zona Buzău pentru 4,384 milioane de lei, societatea Nikost Impex care se va ocupa, la fel ca și în anii anteriori de zona Râmnicu Sărat pentru 2,588 milioane de lei, societatea Mecan Construct controlată de fostul consilier județean Laurențiu Dobrică care și-a adjudecat licitațiile pe zonele Șețu și Pogoanele pentru 2,966 și respectiv 1,502 milioane de lei și de societatea Conferic SRL care se va ocupa de deszăpezirea drumurilor din zona Vintilă Vodă pentru 2,191 milioane de lei.
Sumele pentru care au fost atribuite contractelor reprezintă valorile maxime ale contractelor încheiate dar, la fel cum s-a întâmplat anii anteriori, acestea pot fi diminuate dacă vremea nu este atât de capricioasă iar drumarii nu vor avea mult de lucru.
Anul trecut, firmele care s-au ocupat de deszăpezire au fost LiciuCon, Petro Consind și Nikost Impex iar Consiliul Județean Buzău a plătit la finalul sezonului rece jumătate din valoarea de licitație a contractelor.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.