Consiliul Județean Buzău și-a desemnat, joi, reprezentanții în Adunarea Generală a Acționarilor și în Consiliul Director al Asociației Sportive „Fotbal Club Buzău”. Aleșii județeni au aprobat cu majoritate de voturi, prin abținerea consilierilor liberali prezenți, ca secretarul județului Laurențiu Gavrilă să reprezinte CJ în Asociația Generală a Acționarilor iar Dragoș Ionuț Cefălan, auditor în cadrul Consiliului Județean și Gheorghe Guiu să fie reprezentanți în Consiliul Director.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a declarat după ședință că cele trei funcții nu vor fi remunerate.

„Noi vom aloca anumite sume de bani către această asociație doar pe Legea 69. Avem dreptul să facem acest lucru cum facem și cu echipa de handbal și cu Metalul Buzău în funcție de alocările bugetare probabil undeva în jur de 400.000 de euro. Este simplă povestea noi alocăm banii se face raportul țși în funcție de cum se cheltuiesc putem continua sau să nu mai continuăm. Nu există nici un fel de problemă din punct de vedere al finanțării. Noi am desemnat astăzi cei trei reprezentanți și recunosc că asta am discutat și cu domnul primar și cu investitorul privat, nimeni din AGA sau Comitetul Director nu va primi nici un leu. În momentul în care se va plăti măcar 10 lei acestor reprezentanți eu m-am retras”, a declarat președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.