Peste 20 kilometri de drum județean care leagă comuna Bozioru de Brăești ar putea fi asfaltați pentru prima dată dacă proiectul propus de Consiliul Județean va fi acceptat în Programul Național de Dezvoltare Locală. Aleșii județeni au făcut, joi, un prim pas și au aprobat în ședința ordinară a Consiliului Județean indicatorii economici  pentru reabilitarea și modernizarea drumului ce leagă localitățile Cozieni, Bozioru și Brăești

„Avem acum în desfășurare lucrări  pe DJ 203L între Pârscov și Bozioru și era firesc să facem demersurile necesare să mergem până la Brăești. Am aprobat indicatorii economici și vrem să băgăm acest drum în Programul național de Dezvoltare locală”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Drumul ce leagă localitățile Bozioru și Brăești nu a văzut niciodată asfaltul deși în comuna Brăești locuiesc în jur de 2500 de locuitori. Conform expunerii de motive a proiectului drumul are o lungime de 20,6 kilometri, ar urma să aibă 7 poduri, iar asfaltarea și modernizarea lui ar costa peste 85 de milioane de lei noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.