Constantin BOSCODEALA
Expertiza extrajudiciară făcută de primarul municipiului Buzău în dosarul Gloria în care a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare a fost respinsă de magistrații Curții de Apel Brașov. Nemulțumit de soluție primarul municipiului Buzău împreună cu apărătorul său au cerut recuzarea completului de judecată.
În continuare un alt complet trebuie să se pronunțe asupra cererii de recuzare formulată de primarul buzoian și ca urmare instanța a dictat un nou termen pe data de 26 ianuarie când Boșcodeală va afla dacă un alt complet al Curții de Apel Brașov va prelua dosarul său ori va fi judecat în continuare de aceiași judecători.

2 COMENTARII

  1. […] Expertiza extrajudiciară făcută de primarul municipiului Buzău în dosarul Gloria în care a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare a fost respinsă de magistrații Curții de Apel Brașov. Nemulțumit de soluție primarul municipiului Buzău împreună cu apărătorul său au cerut recuzarea completului de judecată. În continuare un alt complet trebuie să se pronunțe asupra cererii de recuzare formulată de primarul buzoian și ca urmare instanța a dictat un nou termen pe data de 26 ianuarie când Boșcodeală va afla dacă un alt complet al Curții de Apel Brașov va prelua dosarul său ori va fi judecat în continuare Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.