imagine de arhivă
imagine de arhivă

Cu mintea şi cu sufletul la sărbătoarea creştin-ortodoxă ce vesteşte naşterea Mântuitorului Iisus Hristos, Fundaţia pentru Copii Sfântul Sava organizează cea de-a 25 ediţie a Spectacolului de colinde „Hristos se naşte, slăviţi-L!”, ce va avea loc joi, 10 decembrie 2015, la Sala mare a Consiliului Judeţean Buzău.
Spectacolul de colinde va începe la orele 16.30, fiind susţinut de grupuri de colindători de la unităţi de învăţământ şi de la instituţii precum: Jandarmerie, Pompieri, Şcoala de Aviaţie Boboc.
Toți cei care vor să-L primească pe Hristos în ieslea sufletului, vor fi ajutaţi de glasurile duioase ale copiilor de la: After School Sf. Sava, Complexul de servicii comunitare nr. 2 Buzău, Liceul pentru Deficienţi de Vedere Buzău, Asociaţia Nevăzătorilor din România – filiala Buzău – Vrancea. Pe parcursul spectacolului ne vor încânta cu glasurile lor şi grupurile de colindători de la Seminarul Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul” Buzău şi de la Catedrala Municipală Sfântul Sava.
Din rândul invitaților nu va lipsi, nici în acest an, Moş Crăciun care va veni îmbrăcat în straie albe, aşa cum purtau străbunii noştri daci.

2 COMENTARII

  1. […] Cu mintea şi cu sufletul la sărbătoarea creştin-ortodoxă ce vesteşte naşterea Mântuitorului Iisus Hristos, Fundaţia pentru Copii Sfântul Sava organizează cea de-a 25 ediţie a Spectacolului de colinde „Hristos se naşte, slăviţi-L!”, ce va avea loc joi, 10 decembrie 2015, la Sala mare a Consiliului Judeţean Buzău. Spectacolul de colinde va începe la orele 16.30, fiind susţinut de grupuri de colindători de la unităţi de învăţământ şi de la instituţii precum: Jandarmerie, Pompieri, Şcoala de Aviaţie Boboc. Toți cei care vor să-L primească pe Hristos în ieslea sufletului, vor fi ajutaţi de glasurile duioase ale copiilor de la: After …mai multe stiri […]

  2. […] Cu mintea şi cu sufletul la sărbătoarea creştin-ortodoxă ce vesteşte naşterea Mântuitorului Iisus Hristos, Fundaţia pentru Copii Sfântul Sava organizează cea de-a 25 ediţie a Spectacolului de colinde „Hristos se naşte, slăviţi-L!”, ce va avea loc joi, 10 decembrie 2015, la Sala mare a Consiliului Judeţean Buzău. Spectacolul de colinde va începe la orele 16.30, fiind susţinut de grupuri de colindători de la unităţi de învăţământ şi de la instituţii precum: Jandarmerie, Pompieri, Şcoala de Aviaţie Boboc. Toți cei care vor să-L primească pe Hristos în ieslea sufletului, vor fi ajutaţi de glasurile duioase ale copiilor de la: After Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.