Constantin BOSCODEALA
După legiferarea temporară a migrației primarilor liderul PSD Buzău, Constantin Boșcodeală consideră morală migrația aleșilor locali dar nu și pe cea a parlamentarilor. Într-o declarație acordată jurnaliștilor de la Gândul pe subiectul legalizării traseismului politic Boșcodeală a mărturisit că a discutat personal cu primarii de la PDL și PNL despre trecerea acestora la PSD și că este convins că, la Buzău, câțiva zeci de primari vor deveni social-democrați la jumătatea mandatului.
„Am auzit destul de mulţi care ar vrea să treacă la PSD, de ordinul zecilor, de la PNL şi PDL. Sunt supăraţi de tot, cei de la PNL pentru că oamenii au votat cu USL şi nu a mers coaliţia, iar de la PDL pentru că nu reuşesc să facă nimic în ziua de azi. Se simt aşa singuri pe lume, d-aia vor să vină la PSD”, a declarat Boşcodeală, pentru Gândul, precizând că a discutat personal cu primarii dornici de înregimentare în PSD.
Totodată liderul PSD Buzău, consideră că migrarea primarilor către un alt partid la mijlocul mandatului este cât se poate de morală în timp ce o acțiune similară care ar veni din partea unui parlamentar este de condamnat.
“Mi se pare moral ca un primar să aibă dreptul să-şi schimbe partidul. Parlamentarii nu ar trebui să migreze pentru că ei schimbă majoritatea guvernamentală”, a explicat Boşcodeală.
Înaintea legiferării migrației politice în județul Buzău PSD, partid condus de Constantin Boșcodeală are 46 de primari din cele 87 de localități, PNL contabilizează 27 de aleși iar PDL 14.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.