Constantin BOSCODEALA
Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, răspunde atacului dur lansat de democrat-liberalul Cătălin Predoiu la adresa sa cu ocazia vizitei electorale de miercuri de la Buzău. Edilul buzoian a declarat că nu știe cine este Predoiu și a spus că partidul din care face parte este un partid care va obține un procent dintr-o singură cifră la alegerile din 25 mai și cu atât mai puțin la prezidențiale.
”Cătălin Predoiu, la ce partid e?Va obține sub unu la sută laBuzău și de aici pleacă atacul. Si PDL e tot cu o cifră”, a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală.
Totodată primarul municipiului Buzău i-a transmis fostului ministru al Justiției că în ultimii cinci ani la Buzău au ajuns peste 30 de milioane de euro bani europeni iar în ceea ce privește banii proprii Boșcodeală spune că a avut întotdeauna avere.
„În ultimi cinci ani au fost atrași peste 30 de milioane de euro pentru Buzău, iar eu nu am făcut nici un ban pentru că am fost bine întotdeauna, nu ca el care s îmbogățit pe unde a putut. Eu muncesc de dimineață până seară pentru Buzău, el a venit câteva ore azi și a plecat, și a pus mâna-n fund și n-a făcut decât să vorbească numai prostii”, a conchis Boșcodeală.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.