Social democrații buzoieni și-au desemnat candidații pentru Primărie şi Consiliul Județean care vor intra în sondajele USL ce vor fi demarate chiar  în aceste zile.

Cum era de așteptat, Constantin Boșcodeală a fost ales de Biroul Permanent Județean al PSD drept candidat pentru Primăria Buzău în timp ceVictor Mocanu a fost desemnat candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

”Au fost desemnaţi cei doi candidaţi pentru funcția de primar și președinte al Consiliului Județean. A fost ales domnul președinte Boșcodeală pentru funcția de primar, respectiv, domnul Victor Mocanu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean”, a precizat deputatul, Marian Ghiveciu, la ultima conferinţă de presă a PSD.

Ghiveciu a ținut să întărească ideea că nu există o înțelegere la nivelul USL Buzău iar candidații finali vor fi cei care se vor plasa cel mai bine în sondajele de opinie ce se vor încheia la jumătatea lunii viitoare: ”Nu este o înțelegere în cadrul USL şi paractic trebuie să fim foarte atenți când desemnăm candidații pentru că dacă nu suntem atenți și negociem aceste funcții, putem avea surpriza ca PDL să câștige în multe localități si județe din România”

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/05/Marian-GHIVECIU1.mp3|titles=Marian GHIVECIU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.