Spectacol de teatru inedit pe scena Consiliului Județean Buzău. Compania Cotimanis Art aduce în fața buzoienilor, sâmbătă 8 aprilie, de la ora 19.00 piesa „Old Love” de Norm Foster. Piesa ”Old Love” sau ”Iubire veche” este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, într-un decor auster, constituit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă a piesei.

Old Love

0 views

„Old Love” își are acțiunea în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell(Constantin Cotimanis) și pe soția patronului său(Adrian Păduraru), Molly Graham(Iulia Dumitru), cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat. Piesa nu este recomandată tinerilor sub 16 ani.

Din distribuția spectacolului fac parte Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Adrian Păduraru și Paula Chirilă pe muzica lui Nicolae Alifantis și în regia lui Daniel Bucur.

Biletele pentru spectacolul care va avea loc pe data de 8 aprilie de la ora 19.00 la Sala Mare a Consiliului Județean pot fi procurate de aici sau la casa de bilete a Teatrului „George Ciprian”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.