Consilierul municipal Constantin Ionescu revine, de duminică, în PNL, partid pe care l-a părăsit anul trecut înaintea alegerilor locale. Revenirea lui Ionescu are loc după o discuție pe care acesta a purtat-o cu actualul președinte al PNL, Ludovic Orban care l-ar fi invitat să se întoarcă. Duminică, Ionescu a semnat o noua adeziune la PNL, înregimentându-se ca simplu membru.

„ De astăzi ni se alătură în programul nostru și revine în PNL domnul Constantin Ionescu căruia îi mulțumim. Am mai discutat despre acest proiect, am discutat cu dl Ionescu să revină. Negocierile din punctul meu de vedere au fost relativ simple pentru că dl Ionescu revine în PNL fără să își dorească nici un fel de funcție. Revine ca simplu membru alături de noi și încercăm ca în următoarea perioadă să creionăm o echipă puternică care să lupte și să facă fața celui mai puternic partid din Buzău, PSD. Sunt convins că în momentul acesta ne-am întărit echipa liberală și sper să arătăm că ne vom organiza din ce în ce mai bine pentru următoarele bătălii politice”, a precizat președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu.

Totodată, Romanescu a explicat că în ciuda faptului că Ionescu nu și-a dorit nici un fel de funcție el va fi totuși lider de grup al consilierilor liberali din Consiliul Local Municipal.

La rândul său, consilierul Constantin Ionescu a ținut să mulțumească membrilor PNL pentru reprimirea în partid și a dat asigurări că nu a venit să ia locul nimănui.

„Eu mulțumesc colegilor din PNL pentru primire, am răspuns astfel invitației domnului Orban de a mă întoarce în PNL. Nu mă interesează funcțiile politice, nu îmi doresc nici funcții de conducere, nu vreau ca cineva din PNL să se simtă amenințat că am venit eu și voi da pe cineva la o parte. Pentru mine întoarcerea în PNL este o mare ambiție care o am la nivelul organizației municipale atât de încercată de-a lungul timpului și folosită de  anumite persoane în interes politic și personal și care nu și-a atins niciodată un scop în interesul cetățeanului. E nevoie de întărirea rândurilor opoziției în CLM și alături de cei 5 consilieri PNL vom colabora. Sunt un om de echipă, un om de acțiune, am experiență administrativă și sper ca PNL de acum înainte să obțin un scor electoral demn de un partid liberal”, a declarat Constantin Ionescu în cadrul conferinței de presă organizate cu ocazia reîntoarcerii sale în partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.