Un militar buzoian, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit spânzurat sâmbătă la subsolul blocului în care locuia, în zona Spiru Haret. Macabra descoperire a fost făcută chiar de socrul bărbatului. Acesta a coborât la subsolul imobilului când a văzut că ginerele său, care spusese că merge să ia câteva borcane, nu mai revine în casă.
Din păcate, bărbatul de 40 de ani era mort când a fost descoperit de rude.

Socrul subofițerului spune că acesta se plângea că are probleme la serviciu, însă și în familie ar fi fost ceva certuri, după cum reiese din declarația rudei sinucigașului.

„S-a plâns că-l umilește comandantul. Zicea tot timpul: „De ce mă trimite numai pe mine în misiune?”. Eu i-am spus că nu trebuie să se dea bătut. Șeful zice, tu mergi mai departe. Nu se face așa ceva, doar din atât. Cred că a fost laș aici. Au trecut și peste mine zece comandanți, dar mi-am văzut de treabă. Dar e posibil să fie și altceva. Mai erau și certuri în familie. Ziceți-mi mie o familie în care nu sunt certuri. I-am și spus, dacă nu se mai poate în familie, tu într-o parte, ea într-o parte, dar a zis că nu vrea, că el ține la fată.”, a povestit socrul decedatului.
Militarul era căsătorit și avea o fetiță de cinci ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.