Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma a declarat, marți, că nu este ceva rău ca cetățenii să=și pârască vecinii care au revenit din zone de risc și nu au anunțat acest lucru.

”Eu am făcut public, şi prin declaraţii şi pe pagina mea de Facebook, şi am spus tuturor că nu este o faptă rea să pârască în asemenea situaţii. Poate că tu ştii sigur că omul ala a venit dintr-o zonă roşie şi nu se declară şi ce facem? Aşteptăm cu toţii să ajungem la spital?”, a spus Toma.

De asemenea, edilul a explicat că a luat împreună cu instituția prefectului anumite măsuri pentru oamenii aflați în această situație, măsuri care însă nu pot fi făcute publice pentru a nu zădărnici aceste eforturi.

„Din informaţiile pe care le am, sunt cam 120 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu pe raza municipiului Buzău. Numărul este pur informativ pentru că nu avem un control, decât dacă ei declară. Am luat şi altfel de măsuri pe care nu vi le pot prezenta, dar sunt luate împreună cu Prefectura. Este o situaţie delicată pentru că nici nu poţi să pui aceşti oameni cu pază de la Jandarmerie cum sunt păziţi de exemplu cei din centrul de carantină”, a declarat primarul Constantin Toma.

2 COMENTARII

  1. Am cativa vecini care au venit din germania si nu mai stiu de pe unde si se plimba bn mersi liberi pe ulita eu am venit din spania pe 2 martie si nu era grav cum este acum si am stat la domiciliu ,am si sunat la linia telverde de am intrebat ce trebuie facut dar vecini nici acolo nu au sunat habar nu au iei

  2. Buna ziua .
    Doresc sa aduc la cunostina dmn.lui Primar Toma o sesizare care se refera la modul de lucru al firmei care executa lucrarile de fatada la blocul C din micro3 , buzau. .sunt nenumarate reclamatii sefului de punct de lucru la acea firma , spunan ca oamenii dumnealui nu lucreaza comfort unui regulament cu alelea zise Nacele.nu asi verifica muncitorii in ce hal lucreaza , nui verjfica ca miros a bautura , nui verifjca modul de lucru cum lucreaza ,cand urca si coboara nu tine cont ca sunt geamuri la balcoane , sunt hornurile de centrale care de fiecare data leau deteriorat .de exemplu la apartamentul de la etj 6 , ap 27, locuieste o batrana , de fjecare data ia smuls din centrala ba chiar a miscat centrala din perete din cauza ca loveste hornul care evacueaza gazele , si ies in casa gazele. Sau facut instiintare asa zisul sefului de lucru iar nesimtitul statea in masina cu castile pe urechi ascultand muzica , si cu raspuns de injurii la acea batrana . Va rog sa transmiteti acest mesaj dmn.lui Primar Toma, pt a lua masuri de aceasta firma care are contractul cu primaria Buzau.
    Va multumesc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.