Constantin Toma, președinte ales al Organizației Municipale a PSD

0
517

Primarul Constantin Toma a fost ales, miercuri, în unanimitate președinte al organizației municipale a PSD Buzău de peste 200 de membri prezenți la lucrările Conferinței Extraordinare Municipale.

Toma și-a prezentat activitatea în fruntea organizației din ultimii doi ani dar și filmul publicat pe pagina sa de Facebook cu realizările după doi ani de mandat în fruntea municipiului Buzău. Constantin Toma a fost singurul candidat înscris în cursă pentru funcția de președinte ca de altfel și restul membrilor Biroului Politic Municipal.

Votul a fost deschis separat pentru funcția de președinte și în bloc pentru restul aleșilor.

”Vreau să-l felicit pe Constantin Toma. De astăzi s-a terminat interimatul și sunt ferm convins că realizările și pe plan politic vor fi ca si cele pe plan administrativ. E un om ambițios. PSD este o organizație deschisă la nivelul municipiului Buzău. A venit cu echipa dânsului și sperăm să realizăm cât mai multe lucruri pentru buzoieni și pentru județul Buzău. Suntem o echipă alături de domnul Neagu și vă spun cum am spus și în conferință nu mă interesează un post în Guvern sunt mai interesat de cât mai multe proiecte pentru Buzău și buzoieni”, a spus liderul PSD Buzău Marcel Ciolacu.

Și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu l-a felicitat pe președintele proaspăt ales și a dat asigurări că la nivelul conducerii PSD Buzău nu există nici un fel de conflict cum ar încerca să acrediteze ideea adversarii politici.

„Îl felicit pe colegul nostru de partid, pe domnul Toma pentru funcția pe care a câștigat-o prin vot în unanimitate. Vreau să îl contrazic pe domnul Ciolacu care a afirmat că organizația buzoiană a PSD este printre cele mai puternice din țară . Este practic cea mai puternică și știu ce spun și indiferent de ceea ce se spune, de zvonistică și de alte nuanțe, indiferent de părerile pe care le-am avut PSD este un partid viu unde poți să te exprimi liberi și când o decizie se ia prin vot indiferent de părerile pe care le-am avut fiecare o ducem la îndeplinire. Nu facem altceva în fiecare zi decât să încercăm, prin ceea ce facem să facem un pic mai bine pentru cetățean. Că mai greșim uneori, este omenește și doar cine nu muncește nu greșește. Județul Buzău este într-o profundă transformare  și în ultimii doi ani au venit investiții la Buzău cum nu au fost niciodată.  Și ca să eliminăm zvonistica nu există absolut nici un conflict în interiorul organizației  și chiar dacă au fost păreri diferite ele au fost discutate și au fost reglate și îmi pare rău pentru adversari politici dar în primul rând suntem buzoieni și apoi suntem ceea ce suntem. Felicitări și sper ca și peste doi ani să avem realizări cel puțin ca și acum să avem cu ce ne prezenta în alegeri, să vorbim mai puțin și faptele noastre să vorbească pentru noi”, a spus Petre Emanoil Neagu.

La rândul său primarul Constantin Toma a declarat că își dorește ca Buzăul să ajungă să conteze pe harta României cu m nu a fost niciodată iar acest lucru se poate realiza doar cu o echipă puternică.

„Echipa aleasă azi e o echipă la care am participat. Avem oameni de afaceri importanți, chiar din multinaționale, avem medici, foști ofițeri, din mediu cultural, manageri… E un lucru extraordinar și sper să putem schimba multe lucruri împreună. Nu e ușor să fii implicat cu mulți oameni dar fără a avea o echipă nu poți realiza absolut nimic. Ne ajută și parlamentarii, domnul Ciolacu mi-a deschis multe drumuri și lucrurile încep să meargă. Sper în câțiva ani și poate în viitorul mandat să realizăm acel plan ambițios pe care l-am făcut astfel încât Buzăul să conteze pe harta României cum nu a fost până acum”, a spus Constantin Toma.

Componența Biroului Politic Municipal al PSD Buzău

1 TOMA CONSTANTIN Președinte
2 APOSTU IONUȚ SORIN Președinte executiv
3 ROMAȘCANU LUCIAN 1 Vicepreședinte
4 RADU SEBASTIAN NICOLAIE VALENTIN 2 Vicepreședinte
5 ȚEPELUȘ LAURENȚIU CRISTINEL 3 Vicepreședinte
6 OPREA IONUȚ 4 Vicepreședinte
7 SĂVULESCU SIMONA 5 Vicepreședinte
8 TOADER GICĂ 6 Vicepreședinte
9 WAMSIEDEL NELA 7 Vicepreședinte
10 PALCĂU DANIELA 8 Vicepreședinte
11 DUNEL ALEXANDRU 9 Vicepreședinte
12 LAMBRU DANIEL Secretar Executiv
13 GUBANDRU AUREL Trezorier
14 AUGUST DANIEL 1 Membru
15 BANU IONEL 2 Membru
16 NICOARĂ SILVIU 3 Membru
17 PĂLICI EUGENIU 4 Membru
18 VORNICU DANIELA 5 Membru
19 DEDU RĂZVAN 6 Membru
20 ARTENE FLORINEL GEORGE 7 Membru
21 CAZAN ION 8 Membru
22 GHEORGHIU OANA RAMONA CĂTĂLINA 9 Membru
23 COJOCARU GHEORGHE 10 Membru
24 MURGULEȚ VASILE 11 Membru
25 DRAGU VALENTIN MARIAN TSD
26 TRIFAN OTILIA OFSD
27 BOLOANGĂ GHEORGHE OPSD
28 LAZĂR IULIAN SORIN LAL
29 SENDRUC MIRCEA PES

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.