Constantin Toma și-a luat Pistol la Primărie și se laudă că are și „gloanțe”

0

Noul secretar al Primăriei Buzău, Eduard Pistol, a fost prezentat, joi, aleșilor municipali la ședința extraordinară a Consiliului local Municipal care a stabilit printre altele eliminarea costurilor cu apa meteorică din facturile buzoienilor.
Noul secretar al Primăriei a fost până la 1 octombrie jurist în cadrul IPJ Buzău iar de la 1 octombrie a fost, potrivit primarului Constantin Toma, detașat temporar la Primăria Buzău cu acordul ministrului Carmen Dan, a șefilor IGPR și a inspectorului șef al IPJ Buzău.
Potrivit primarului Constantin Toma, Pistol a găsit dezastru în Primărie însă se va descurca dat fiind că este profesionist.
„Mi-ar mai trebui vreo două mitraliere, vreo 3 tunuri și aș face treabă. Eduard Pistol e profesionist, nu vorbește mult dar face mult. Și-a pus mâinile în cap de dezastrul care l-a găsit aici dar, încet, încet vom face ordine. În momentul de față avem doi juriști ceea ce e mai bine decât unul. Doamna Roxelana Radu a mers la Evidenta Populației, doamna Bașturea la Legea 10. Am câștigat un secretar și un jurist ceea ce e foarte important”, a spus primarul Constantin Toma.
Rămâne de văzut cât va rezista Eduard Pistol în noua funcție cunoscut fiind faptul că de la preluarea mandatului de primar de către Constantin Toma toți secretarii Primăriei au fost „copleșiți” de complexitatea problemelor juridice și au decis să părăsească funcția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.