Din funcţia de Primar al municipiului Buzău, am pornit acum 4 ani cu dorinţa puternică de a schimba oraşul nostru într-unul mult mai atractiv şi mai competitiv pentru toţi locuitorii săi, pentru investitori şi pentru vizitatori.
Împreună cu echipa din Partidul Social Democrat şi cu mulţi dintre buzoienii harnici şi valoroşi, am reuşit să aşezăm Buzăul pe calea cea bună, pe calea cea dreaptă a viitorului său! Suntem la începutul unui drum anevoios, dar plin de oportunităţi!
Pentru o reuşită deplină a dezvoltării Buzăului, avem nevoie de o echipă şi mai mare, şi mai puternică, formată din oameni pasionaţi, profesionişti şi, mai ales, patrioţi!
Azi, putem contribui cel mai mult la progresul comunităţii buzoiene activând într-un partid politic!
Sunt Preşedintele Organizaţiei municipale a Partidului Social Democrat şi vă invit, cu tot respectul şi preţuirea, să deveniţi membri activi ai acestei organizaţii puternice!
În afara completării adeziunii oficiale la PSD, v-aş fi recunoscător dacă aţi adăuga şi un scurt CV, însoţit de propunerile dumneavoastră privind proiectele legate de îmbunătăţirea calităţii vieţii în Buzău, de dezvoltare armonioasă şi durabilă a oraşului nostru drag.
Am nevoie de voi toţi, cei cu sufletul curat, pentru a mă sprijini în conducerea oraşului!
Vă aştept cu entuziasm şi nerăbdare!

Al dumneavoastră,
Constantin Toma
Notă:

Adeziunile pot fi ridicate şi completate la sediul Organizaţiei Municipale PSD Buzău, situat în Bulevardul Unirii, nr. 24, bloc B 13 parter, telefon: 0238.720.737.

Persoană de contact: doamna Elena Bocolea, telefon: 0760261513

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.