Construcția unui bloc de locuințe pentru medici pe terenul fostei maternități ar putea demara în primăvara anului viitor. Anunțul a fost făcut de președintele CJ, Petre Emanoil Neagu care a anunțat că în prezent este gata  caietul de sarcini și se poate trece la organizarea licitației de desemnare a constructorului.

„S-a făcut caietul de sarcini și urmează faza de licitație pentru construirea blocului de locuințe pentru medici. Eu cred că licitația nu se va întinde p e o perioadă mai mare de câteva luni deci cel mai probabil în primăvara se va putea începe construcția acelui bloc”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău.

Totodată au fost făcuți pași importanți pentru demararea construirii în zonă a unei noi judecătorii. S-a clarificat situația juridică a terenului cedat de Consiliul Județean către Ministerul Justiției și acesta poate începe acum proiectarea pentru noua Judecătorie a municipiului Buzău.

„De asemenea, s-a rezolvat și și din punct de vedere legal cealaltă parte a terenului pe care noi am cedat-o Ministerului Justiției. S-a început deja faza de proiectare și odată finalizate aceste formalități probabil că și acolo vor putea fi demarate lucrările însă mai departe este strict treaba ministerului”, a anunțat președintele CJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.