Victor MOCANU

Situaţie neaşteptată la Curtea de Apel Ploieşti, acolo unde se judecă recursul formulat de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, împotriva deciziei date de Tribunalul Buzău, instanţă care i-a invalidat candidatura pentru un nou mandat.
Încă de la debutul şedinţei, avocatul cetăţeanului Marian Burcău, cel care a contestat candidatura lui Victor Mocanu, a prezentat un act notarial prin care judecătorii au fost informaţi că acesta îşi retrage contestaţia. Cererea de renunţare a contestaţiei şi la avocat a fost formulată la Ambasada Romaniei la Nicosia.

Ulterior, avocatul Ionel Olteanu a solicitat magistraţilor să intervină din partea PPDD, cerere care a fost respinsă. Magistraţii au lăsat dosarul în pronunţare, urmînd ca verdictul să fie făcut public, cel mai probabil, la orele prînzului.

Reamintim, Tribunalul Buzău a admis contestaţia formulată de un cetăţean pe nume Marian Burcău, care a reclamat că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău nu poate candida în calitate de independent, pe motiv că nu şi-a dat demisia din PSD.

C.D.

2 COMENTARII

  1. asa si trebuie !!! golani politici !
    asa ceva numai in filmele cu mafioti mai vezi , sa-l gaseasca pe prostul satului si sa-l faca sa vb.sa vedem si noi cum mafia preotului de la rm. se sparge …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.