Anunț surprinzător al președintelui Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu. Șeful administrației județene a declarat înainte ca magistrații de la Curtea de Apel Ploiești să se pronunțe în privința recursului său, că i-a fost validată candidatura și va putea candida pentru un nou mandat. Nu se știe cum și prin ce metode a aflat domnul Mocanu verdictul magistraților atâta vreme cât decizia în urma recursului judecat astăzi a fost făcut publică abia în jurul orei 15.00.
Încrezător și fără pic de îndoială, Victor Mocanu a anunțat astăzi că s-a făcut dreptate și că va putea intra în lupta pentru șefia Consiliului Județean Buzău.
Poate până la urmă, decizia este favorabilă lui Victor Mocanu, însă nu știm cum a ajuns președintele CJ Buzău să știe decizia Curții de Apel Ploiești înainte ca magistrații Curții de Apel Ploiești să termine ședința de judecată și să se retragă pentru pronunțare.
”S-a făcut dreptate iar Curtea de Apel Ploiești a lămurit lucrurile, voi putea candida pentru un nou mandat. Veți avea detalii incredibile referitoare la acest caz dar nu le detaliez acum. Deși lucrătura acestor golani politici a fost pregătită cu lux de amănunte nu am cedat nici o clipă. Medicii m-au sfătuit să renunț pentru că încărcătura acesei lupte e greu de suportat. Le-am ignorat sfatul, am mers mai departe iar zilele acestea am pus lucrurile cap la cap lucrurile și am tras concluzia că sunt pentru adverserii mei un om împotriva căruia le e imposibil să câștige prin luptă dreaptă. Au pus la cale planul diabolic, sforile au fost trase de ei și se întind până în cele mai înalte segmente ale luării deciziei. Nu se așteptau să ies învingător iar decizia i-a năucit și i-a panicat.” a declarat astăzi la ora 13.00, președintele CJ Buzău Victor Mocanu.

Declarația a fost făcută după ce Mocanu a depus la Tribunalul Buzău contestație împotriva deciziei Biroului Electoral Județean de a accepta candidatura unui alt independent care poartă numele Victor Mocanu, singura diferență dintre cei doi fiind inițiala tatălui.

De cealaltă parte, reprezentantul Curții de Apel Ploiești, grefierul delegat pentru relatia cu presa, Georgiana Petre, a declarat că sentința în cazul recursului formulat de Victor Mocanu a fost dată în jurul orei 15.00.
„Avem pronunțarea în acest moment.Instanța admite recursul. Se anulează sentința recurată și respinge contestația ca neîntemeiată în baza dispozițiilor art. 247 Cod Procedură Civilă. Admite cererea de intervenție în interes propriu formulată de Victor Mocanu. Decizia e irevocabilă. Pronunțată în ședință publică de astăzi. Dânsul la ora 13.00 nu avea cum să știe decizia. După ora 13.00 abia s-a terminat ședința publică de judecată.Eu sunt grefierul delegat. Acum un sfert de oră am început să dau soluția celor care au solicitat . Înainte de ora 15.00 nu se știa această soluție. Este strict problema dumnealui ce a declarat” a declarat grefierul Georgiana Petre.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2012/05/Grefier-CA-Ploiesti.mp3|titles=Grefier CA Ploiesti]

7 COMENTARII

  1. Din declarațiile domnului Mocanu am înţeles ca s-a făcut dreptate! La ce dreptate se refera acesta, la dreptatea cu pumnul în gura? Asta este dreptatea pe care acest om si-o dorește?

  2. Ce petarde sunteti…. procesul s-a judecat la ora 09:00 cumva? apropo dece incercati sa deviati de la subiect cand vedeti ca ati dat cu bata’n balta… aveti noroc ca va indexeaza Google ca altfel v-ar mai citi colegii de redactie si atat.

  3. Pe ce se ceartă ăştia, nene?
    Am aici adresa de mail, pot pune rămăşag că USL joacă cinstit şi la Buzău numai că tensiunile sunt cauzate de alte interese, nu de interese publice. In plus jocul numelor duble nu e numai la Buzău ci şi în alte locuri şi e uşor a se ghici cine le-a iniţiat. Imi pare rău de dl Mocanu, aveam o cu totul altă impresie… Nu merită domnule să-ţi distrugi sănătatea prin tribunale. Meciul e prea dur şi nu e decât un singur câştigător: „asociatul” dumitale CRISTI BÂGIU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.