7 primari ai PDL au plecat din partid și vor candida la localele din această vară din partea Partidului Național Liberal. Conform vicepreședintelui PNL Cristi Bîgiu, formațiunea politică din care face parte va intra în alegeri cu 38 de primari în funcție.
”S-a terminat depunerea candidaturilor și ceea ce pot să vă spun este că 7 primari care au aparținut PDL s-au alăturat celor din PNL. Sperăm astfel ca PNL să câștige la alegerile din vară 40-45 de primării. Au venit alături de noi primarii din, Grebănu, Pogoanele, Smeeni, Gherăseni, Săhăteni, Rușețu și Pănătău iar aceștia se adaugă celorlalți primari veniți alături de colegii din PSD, ceea ce înseamnă clar o întărire a USL și cred că USL va lua la Buzău undeva la 70 la sută”, a declarat candidatul USL la președinția Consiliului Județean Buzău, CRisti Bîgiu.
În ceea ce privește acuzațiile lui Victor Mocanu potrivit cărora PNL Buzău ar sta în spatele invalidării candidaturii sale de către instanță, senatorul liberal Cristi Bîgiu a declarat că aceasta este o decizie a instanței și tot instanța este cea care ar trebui să își spună ultimul cuvânt, refuzând să facă alte declarații.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Am discutat cu cinci dintre primarii psd care au strâns semnături pentu dl. Mocanu şi mi-au spus , „păi până punem mâna pe bani, că doar la vot nu stă nimeni în spatele meu!”
    Nu promovăm democraţia cu mişculaţii de acest gen d-le preşedinte în funcţie! Trebuie să dăm oamenilor posibilitatea să-şi formeze propriile opinii altfel ne vom vedea cumpăraţi ca la obor: care dă mai mult!
    Victoria USL ului este sigură deoarece nu mai e decât alternativa PPDD, adică Promovarea Prostiei, Dobitocilor şi Derbedeilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.