Șef de profesie, directorul AJOFM, Adrian Fumu a ajuns să conducă instituția, susținut de UNPR iar acum are toate șansele să fie menținut pe post ca urmare a semnării protocolului de colaborare între Gvernul condus de Victor Ponta și partidul generalului Oprea. Și pentru că în acest caz va rămâne, alături de alte câteva persoane, un fel de refugiat politic, Fumu nu a pierdut timpul și a început din vreme documentarea cu privire la noul său statut. Pentru asta și-a achiziționat o carte pe care și-a așezat-o chiar deasupra capului, astfel încât să o poată răsfoi atunci când timpul îi permite.
Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

 1. Sa vedeti cate greseli face cand preda cursuri de SSM (securitate si sanatate in munca). are si o firma de SSM pe care o conduce, aflandu-se in incompatibilitate. A semnat anumite contracte cu firmele private, cand a fost adjunct la ITM si se dadea drept Inspector general. Societatea nu mai are nevoie de astfel de oameni depasiti moral si professional. Lasati tinerii sa acceada in functii si sa schimbe acest sistem. Cu astfel de oameni ca FUMU ramanem in urma, nu vom progresa niciodata.

 2. Raspuns pentru Ioana

  Stimabila, sunteti neinformata total, numai daca ati fi citit CV-ul acestui domn, nu spuneati aberatii.
  Firma de SSM nu exista , pentru cultura dvs generala , cursurile se pot derula prin firma/ONG cu acreditare CNFPA pentru ocupatia: inspector sanatate si securitate in munca (SSM).
  Daca tot „carcotiti” aveti curaj si spuneti-ne si dvs ce job aveti.
  Si inca ceva , dl Fumu este fondatorul ” Inspectiei Muncii in Romania, asa ca informati-va .
  Va spun toate acestea , nu ca avocat al acestui domn, ci pentru ca va pricepeti f bine sa aruncati cu noroi in oameni pregatiti profesional,
  Pune-ti mana pe carte si nu mai carcotiti , ca trece timpul si tot prostioare o sa postati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.