Noul antrenor al Gloriei Buzău, Marcel Ploae, se află de ceva timp în standby pentru a prelua cârma acestei echipe, lucru care s-a întâmplat luni. Cel menţionat sus a urmărit gruparea din Crîng în meciurile de la Otopeni şi cel de acasă cu Astra II Giurgiu şi consideră că jucătorii trebuie să îşi schimbe neapărat atât atitudinea în joc cât şi mentalitatea. Tehnicianul spune că se va încerca îmbunătăţirea calităţii jocului deoarece a constatat că echipa lasă de dorit şi la posesie. Ploae nu a ascuns faptul că şi-a găsit noii elevi puţin debusolaţi şi parcă lipsiţi de încredere în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare.
,,Nu mi-a plăcut nici atitudinea din meciul cu Astra II în care nu prea s-a văzut acea dorinţă şi că echipa este în foame de puncte. Formaţiile care se bat pentru supravieţuire sunt mai agresive în joc, în sensul bun al cuvântului şi au altă determinare. Încerc să le spun jucătorilor că ei au nevoie de Gloria Buzău şi trebuie să dea totul pentru a scăpa de retrogradare iar noi suntem lângă ei să le aducem optimismul. Eu am încredere în lot care este destul de tânăr și zic că vom izbuti. Îmi asum responsabilitatea celor şase etape care au mai rămas de disputat, dar nu ştiu dacă pot spune ca voi face minuni. Nu ştiu dacă făceam mai multe puncte în cazul în care eram antrenorul acestei echipe de la începutul returului. Poate da, poate nu. Vedem acum”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Marcel Ploae.
Acesta a ţinut să precizeze că, atunci când la propunerea fostului său coechipier de la F.C.Argeş, Dan Tulpan a acceptat să preia conducerea tehnică a grupării din Crîng a contat foarte mult că Gloria Buzău este un brand în fotbalul românesc.

2 COMENTARII

    • După cum probabil stiți numele noului antrenor este Marcel PLOAE nu cu „ie”. Vă mulțumim că ne citiți, suntem deschiși sugestiilor și criticilor dumneavoastra atâta vreme cât ele sunt de bun simț. Vă așteptăm și cu alte observații de fiecare dată când veți avea ceva să ne spuneți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.