Noua clădire a Primăriei Buzău de la Bazar care a fost începută în anul 2019 și  terminată la finele lui 2022 cu  mai bine de un an întârziere a intrat într-un amplu proces de înfrumusețare la doar două luni de la finalizare. Asta deși în acest timp nu au funcționat nici un moment serviciile pe care municipalitatea intenționează să le mute în noul sediu.

Singura activitate desfășurată în și pe lângă noul edificiu a fost cea de dotare cu o parte din mobilierul necesar și de amenajare a rețelei electrice care va alimenta ansamblul de clădiri iar asta fără a se ține cont de părerea locatarilor care s-au opus amplasării transformatoarelor și cillere-lor chiar sub geamurile apartamentelor dar care s-au trezit totuși cu ele amplasate în Ajunul Crăciunului.

Dar, cum se întâmplă de cele mai multe ori în stilul unic românesc, la nici două luni de la finalizare, clădirea a intrat într-un proces de REÎNFRUMUSEȚARE.

Astfel, în aceste zile oamenii muncesc de zor să acopere culoarea galbenă vopsită inițial care deranjează probabil retina celor care vor lucra aici cu o alta de un alb pur și imaculat la fel ca interesele acestora.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.