Un copil de un an a ajuns la spital cu arsuri de gradul 1 și 2 pe aproximativ 40% din corp după ce casa în care se afla împreună cu unchiul său și încă doi frați a fost cuprinsă de flăcări în satul Tăbărăști din comuna Gălbinași.

Potrivit ISU Buzău, pompierii au intervenit în aceasta dimineață pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil din localitatea Tăbărăști, comuna Gălbinași.  La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale dintre care: 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Incendiul s-a manifestat într-o cameră de locuit pe o suprafață de aproximativ 20 mp. Au rezultat 2 victime (copil în vârstă de 1 an cu arsuri gr.1 și 2 – suprafața corpului de aproximativ 40% din primele estimări) și un adult cu arsuri gr. 1 la membrele superioare.

Alți doi copii de 2 și respectiv 4 ani au fost duși de unchiul lor la vecini în momentul izbucnirii incendiului pentru a fi în siguranță. Cei doi copii vor fi transportați la spital fiind suspecți de intoxicare cu monoxid ce carbon

Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza jocului copiilor cu focul.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.