Mariana Tudor a fost scoasă din cărți pentru postul de șef Aprovizionare, serviciu din cadrul Spitalului Județean Buzău. Contestația pe care ea a depus-o în urma concursului la care a participat i-a fost respinsă. Comisia care i-a analizat lucrarea a depunctat-o pe Tudor, care este consilier județean dar și membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean.
Înainte de contestație, Mariana Tudor avea 61, 67 de puncte iar acum, după recorectare are 60, 16, în timp ce punctajul minim pentru a trece în următoarea probă, cea a interviului, este de 70 de puncte.
În aceste condiții, conducerea Spitalului Județean BUzău va organiza în perioada următoare un nou concurs în urma căruia se speră ocuparea postului de șef Serviciu Aprovizionare.

1 COMENTARIU

  1. […] Mariana Tudor a fost scoasă din cărți pentru postul de șef Aprovizionare, serviciu din cadrul Spitalului Județean Buzău. Contestația pe care ea a depus-o în urma concursului la care a participat i-a fost respinsă. Comisia care i-a analizat lucrarea a depunctat-o pe Tudor, care este consilier județean dar și membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean. Înainte de contestație, Mariana Tudor avea 61, 67 de puncte iar acum, după recorectare are 60, 16, în timp ce punctajul minim pentru a trece în următoarea probă, cea a interviului, este de 70 de puncte. În aceste condiții, conducerea Spitalului Județean BUzău va organiza Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.