Ancheta pentru aflarea adevărului în cazul incendiului provocat ieri noapte în localitatea buzoiană Veneşti, în urma căruia șase autoturisme au ars complet, este în plină desfășurare.
Azi noapte, oamenii legii au organizat filtre la toate ieşirile din municipiul Buzău. Zeci de autoturisme au fost oprite iar pasagerii au fost controlați. Oamenii legii au stabilit un cerc de suspecți însă nu vor să facă precizări cu privire la ancheta ce se desfășoară. Cert este că autorii incendiului de la Verneşti nu au fost prinşi încă.
În noaptea de miercuri spre joi, 6 autoturisme parcate în curtea și în fața unei societăţi ce are ca obiect de activitate colectarea fierului vechi au fost incendiate, una cîte una. Din primele concluzii ale anchetatorilor incendiul ar fi fost provocat de o mână criminală, fiecare autoturism fiind în prealabil stropit cu benzină și apoi incendiat. Două autoturisme au scăpat însă de flăcări iar din ele anchetatorii au cules mai multe indicii. Un autoturism Skoda s-a ales doar cu tapițeria arsă din pricina faptului că ușile și geamurile erau închise iar în interiorul unui autoturism marca Opel stropit cubenzină dar care nu a mai apucat să fie incendiat a fost găsită o sticlă cu combustibil.
Între timp proprietarul firmei și-a estimat prejudiciul la peste 20.000 de euro. Banii reprezintă pagubă în buzunarul bărbatului întrucât nici unul dintre autoturismele incendiate nu era asigurat.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.