Un băiat de 13 ani din Râmnicu Sărat a ajuns în stare gravă la Spitalul Marie Curie din Capitală după ce a fost desfigurat în bătaie de un adolescent de 15 ani care l-a abandonat pe un câmp.

Vineri după amiază, copilul de 13 ani i-a cerut voie mamei sale să iasă în oraș. Părintele i-a dat copilului 20 de lei bani de buzunar șiun telefon mobil pentru a putea comunica. Plecat de acasă copilul s-a întâlnit cu doi amici, unul de 10 ani și unul de 15 ani, care i-ar fi sugerat să se urce în tren și să dea o fugă până la Buzău. Cei trei copii au urcat în tren, fără a avea însă bilet motiv pentru care controlorul i-a coborât în Halta Zoița de unde au decis să se întoarcă la Râmnic pe jos.

Pe drumul către casă între băiatul de 15 ani și cel de 13 ani a intervenit un conflict și cei doi s-au luat la bătaie. Băiatul mai mare a luat o piatră cu care l-a lovit pe amicul său până l-a desfigurat după care, împreună cu băiatul de 10 ani au fugit luând de la copilul bătut telefonul mobil și niște bani căzuți din buzunar.

Alertați că nu mai ajunge acasă, părinții băiatului de 13 ani au pornit în căutarea acestuia și cu ajutorul polițiștilor l-au găsit zăcând pe câmpul pe care fusese abandonat de amicii săi cu răni grave.

Tânărul a fost preluat în stare de inconștiență de medici și l-au transportat de urgență la Spitalul Județean Buzău. Aici a fost consultat de medici care au constatat starea foarte gravă în care se afla și au decis transferarea acestuia la Spitalul Marie Curie din București.

Adolescentul de 15 ani care l-a desfigurat și abandonat pe băiatul de 15 ani a fost reținut de poliție și urmează să fie supus unei expertize neuropsihiatrice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.