Concursul  pentru ocuparea a 22 de posturi în Primăria Buzău a fost suspendat. Examenul celor care și-au depus dosarele era programat luni însă cu doar câteva zile înainte de susţinerea probelor, primarul Constantin Toma a decis să anuleze totul.

Decizia a fost luată după ce primarul a constatat deficiențe în procesul de organizare. Practic, pentru proba de testare a cunoştinţelor de operare PC organizatorul nu indicase bibliografia specifică, aşa cum cere legea.

„Vă comunicăm că s-a constatat existența unor deficiențe în respectarea prevederilor legale privind organizarea acestui concurs, respectiv, pentru proba suplimentară de testare a cunoștințelor de operare PC, programată în data de 25.o7.2016 nu a fost indicată bibliografia specifică așa cum prevede art. 47, alin.(1) și alin.(2) din HG nr.611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltare funcționarilor publici”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Primăriei Buzău

Noile condiţii de desfăşurare şi participare la concursul de recrutare, ca și o dată ulterioară desfășurării acestuia urmează să fie anunțate pe site-ul Primăriei Buzău şi la avizierul instituţiei însă nu se știe deocamdată o dată la care ar putea avea loc concursul.

Candidaţii care au aplicat pentru posturile respective își pot recupera, la cerere, înscrisurile, urmând a le depune din nou la următoare selecție ce se va realiza. Atenție însă, o parte din actele depuse la dosar precum cazierul sau adeverința medicală au termene de valabilitate reduse.

Primăria Buzău scosese la concurs 22 de posturi de funcționari publici în mai multe direcţii ale Primăriei, precum Serviciul Relaţii cu Publicul, Serviciul Juridic şi Contencios Administrativ, la Biroul Îndrumare şi Control Asociaţii de Proprietari, Serviciul Urbanism şi Dezvoltare Urbană. Angajări erau anunţate şi la Direcţia Economică, la serviciile Urmărire, Executare şi Colectare Creanţe Fiscale Persoane Fizice şi Juridice.

3 COMENTARII

 1. Nu Primaria le-a anulat, ci institutiile statului roman, recte ANFP-ul, care i-a dat peste labe lui toma. Primaria nu se conduce ca tarlaua proprie, cu consilieri personali luati din oala cu frustrati, incompetenti, agramati si oportunisti.

 2. Nu primaria le-a anulat. ANFP le-a anulat cand i-a respins organigrama care incalca toate legile statului roman, in vigoare. De ce minte? Voi, presa, chiar propagati toate minciunile astuia? De ce nu va informati direct de la sursa, la Bucuresti? De ce il tineti in barte?

 3. Mincinosul Toma nu are rușine!
  Nu are nevoie de oameni ii trebuie oameni pe plantație!
  Nici macar nu e al lui!
  Legat de concursul pe posturi,nu stiu cum a fost pregătit dar semnătură este a lui de o luna de zile pe anunț.
  E
  Neoficial,motivul este motivul ca s-au înscris tineri fara experienta in funcțiile scoase.
  Sa nu se facă de ras a renunțat!
  Motivul e si nu e!Intrebati-l de profilul candidaților înscriși!
  Aștept si eu sa vad ce zice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.