Laurentiu Gavrila

În Spitalul Județean Buzău coplata care ar fi trebuit să intre în vigoare de la 1 aprilie 1 a fost amânată. Managerul unității spitalicești invocând faptul că nu au fost publicate în Monitorul Oficial normele de aplicare a legii prin care să se perceapă această taxă pacienților la externare.
Potrivit președintelui Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Buzău, Laurențiu Gavrilă, în cea mai mare unitate medicală din județ, coplata nu a fost încă instituită de la 1 aprilie, întrucât nu s-a întrunit până acum consiliul de administrație în care să se discute și să se stabilească valoarea coplății care va fi percepută pacienților, la externare.
”In cursul zilei de marți se va stabili nivelul coplății, urmând ca miercuri să intre in comitetul director al spitalului si să se aprobe, după amiază sperăm să facem consiliul de administrație și să aprobăm tariful în conformitate cu prevederile normelor legale”, a declarat luni președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Buzău, Laurențiu Gavrilă.
În ceea ce privește Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, valoarea coplății a fost stabilită la 10 lei.
Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.