Anchetatorii care investighează cazul şocant al crimei produse într-o biserică din centrul oraşului Focşani sunt pe cale să dezlege motivele din spatele acestui eveniment fără precedent, după ce sâmbătă seara l-au reţinut pe autor. Cel care i-a luat viaţa preotului Tudor Marin este un tânăr de 30 de ani din Focşani, Florentin Puşcoiu, pe care poliţiştii l-au ridicat din apartamentul său. Atacatorul are, se pare, tulburări de comportament care au apărut recent, după ce el s-a întors din Italia. Puşcoiu a lucrat până în noiembrie anul trecut în Focşani ca şofer şi apoi a fost plecat câteva luni în Italia.

Deşi iniţial nu şi-a recunoscut fapta, pus în faţa evidenţei, tânărul a mărturisit, în timpul audierilor, că el l-a ucis pe preot. Motivul este şocant: „Nu a fost mulţumit de explicaţia preotului şi l-a lovit de două ori. O dată în cap şi o dată în zona inimii. Faptul că s-a dus cu cuţitul la el înseamnă că a avut în gând să facă un fel de dreptate divină.” a declarat Ion Lefter, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

În această dimineaţă, Puşcoiu a fost dus de anchetatori în apartamentul în care locuia, pentru percheziţie. La ieşirea din imobil, oamenii din zonă l-au huiduit. Autorul crimei din biserică a primit de la judecători mandat de arestare pentru 29 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.