Eugen Galeș, criminalul de la Năeni, care săptămâna trecută a fugit de sub nasul gardienilor în timp ce se afla în incinta Judecătoriei Moreni, a fost văzut recent în apropiere de Târgoviște. Așa susțin oamenii legii dâmbovițeni care au reluat căutările pentru găsirea celui suspectat că ar fi ucis doi oameni, în primăvara anului trecut.

Polițiștii însoțiți de jandarmi și gardieni, în total, peste 200 de oameni, au verificat ieri pădurile dar și străzile din Moreni, doar-doar vor da de criminal. Galeș nu a fost însă de găsit. Nici măcar câinii special antrenați pentru astfel de misiuni nu au reușit să dea de urma evadatului.

Scotocirile polițiștilor din Dâmbovița ajutați de colegi din Prahova și Gorj vin după o serie de informaţii conform cărora Eugen Galeş nu ar fi  părăsit zona Moreni.

Între timp, autoritățile din Dâmbovița au distribuit noi fotografii de pe camerele de supraveghere ale judecătoriei Moreni de unde Eugen Galeş a reuşit să fugă în urmă săptămâna trecută.

Eugen Galeș a evadat la jumatatea săptămânii trecute dintr-o sală a judecatoriei Moreni unde fusese adus pentru audieri. Galeș avea de ispășit o pedeapsă pentru vătămare corporală și violare de domiciliu, fapte comise în urmă cu trei ani și jumătate. De asemenea Eugen Galeș este acuzat că a omorât două persoane în luna aprilie a anului 2010 fapte pentru care nu a fost înca condamnat.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.