Accident SMURD-6
Râmniceanul care joi și-a înjunghiat mortal concubina și pe cele două fiice, în vârstă de 7 și 8 ani, a fost transferat la un spital din Capitală cu un elicopter SMURD. Deși inițial s-a crezut că rănile pe care bărbatul și le-a provocat sunt superficiale medicii de la spitalul din Râmnicu Sărat au considerat că cel mai sigur este ca individul să fie transportat la un spital din București. Bărbatul avea nu mai puțin de șase plăgi înjunghiate iar medicii râmniceni s-au chinuit ore bune să îl mențină în viață.

Între timp, anchetatorii au stabilit că tripla crimă a avut loc joi la orele prânzului. Criminalul, Florin Aurel Marcu, aflase că urmează să meargă la închisoare, pentru o infracțiune comisă în trecut în afara țării. Potrivit vecinilor, omul mai fusese la închisoare iar acum urma să și ispășească o parte din pedeapsa pentru un viol comis în străinătate, pe numele său fiind emis un mandat european de arestare. Penmtru că femeia cu care avea două fete l-a amenințat că îl va părăsi dacă va ajunge din nou la închisoare bărbatul a înjunghiat-o cu un cuțit att pe ea cât și pe cele două fete, în vârstă de 7 și 8 ani. Potrivit unor surse medicale, femeia a murit la scurt timp după ce a fost predată medicilor, la fel și una din fiice, în timp ce cealaltă minoră a fost supusă unei intervenții chirurgicale, murind la scurt timp pe masa de operație.
După tripla crimă, bărbatul a fugit în curtea unei unităţi militare dezafectate din apropierea locuinței sale, dar a fost capturat de jandarmi exact când încerca să se sinucidă. Omul a fost dus la spitalul din Râmnicu Sărat unde a fost supus unei intervenții chirurgicale iar la lăsarea serii a fost preluat de un elicopter SMURD și dus la un spital din București, în stare gravă.
Vecinii familiei susțin că bărbatul revenise de curând la Râmnicu Sărat în încercarea de a scăpa de oamenii legii din străinătate unde era căutat pentru viol. Aceiași vecini susțin că bărbatul ar fi amenințat în câteva rânduri că își va omorî familia dacă va trebui să se întoarcă la pușcărie.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.