Președintele Consiliului județean Cristi Bîgiu s-a hotărât să țină audiențe în șase dintre localitățile județului pentru a veni în întâmpinarea oamenilor cărora le vine greu să se deplaseze până la Buzău. Prima localitate în care s-au ținut audiențe este municipiul Râmnicu Sărat, acolo unde președintele Consiliului Județean a avut marți prima zi de audiențe.
La Râmnicu Sărat audiențele se vor ține în sediul Biroului Parlamentar al deputaților George Scutaru și Erland Cocei iar oamenii se vor putea adresa președintelui Consiliului Județean de două ori pe lună.
„Începând de azi(nr. joi) o să țin audiențe în teritoriu, fiind mult mai facilă deplasarea celor care au probleme. La Râmnicu Sărat voi fi în prima și ultima joi a fiecărei luni. La prima zi de audiențe au venit destul de multe persoane cu probleme de infrastructură sau cu probleme medicale la spitalul din Râmnic. M-a interesat foarte mult și o inventariere a situației cauzate de ploile din ultima lună cum este drumul de la Făget la Ceairu care chiar dacă este comunal nu înseamnă că nu ne putem implica în rezolvarea problemelor”, a declarat președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.
În afară de zilele când președintele Consiliului Județean va ține audiențe la Râmnicu Sărat în aceeași locație vor fi prezenți periodic deputații liberali George Scutaru și Erland Cocei.
„Mă bucur că am putut deschide acest cabinet parlamentar la Râmnicu Sărat pentru că multe comune din colegiul meu se învecinează cu Colegiul 3 și așa cum poate fi util pentru cei din Colegiul 3 așa poate fi util și pentru cei din Colegiul 4, mai ales că în această parte de nord a colegiului nu am deschis încă un cabinet parlamentar”, a declarat deputatul Erland Cocei.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.