Facebook Bigiu

Președintele Consiliului Județean Buzău, liberalul Cristi Bîgiu este pe locul 4 într-un top al celor mai urmăriți președinți de consilii județene pe Facebook, întocmit http://transilvaniareporter.ro.
Cristi Bîgiu și-a început „aventura” pe cunoscuta rețea de socializare în urmă cu aproape doi ani când se pregătea să atace funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău. Inițial, Bîgiu și-a făcut un profil de Facebook dar întrucât a ajuns relativ repede la numărul maxim de prieteni a fost nevoit să si-l transforme într-o pagină unde orice poate vedea ceea ce postează.
Conform topului întocmit de http://transilvaniareporter.ro, Cristi Bîgiu este urmărit online de 5.929 de persoane și este devansat de un bun prieten și, totodată, nașul de cununie al nepoatei sale, președintele Consiliului Județean Mureș, Ciprian Dobre cu 6.905 „like-uri” primite. Pe primele două locuri ale clasamentului se găsesc președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu cu 11.149 de fani și președintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan cu 10.902 persoane care îi urmăresc postările.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.