Jandarmi

98 de jandarmi – 4 ofiţeri şi 94 subofiţeri – au fost avansaţi în gradul următor, la termen, joi, în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău. Festivitatea a debutat cu prezentarea Ordinului Ministrului Afacerilor Interne pentru înaintarea în grad a ofiţerilor şi a Ordinului Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău pentru înaintarea în grad a subofiţerilor, după care, în prezenţa colegilor, conducerea inspectoratului a înmânat cadrelor noile grade.
Înmânare a noilor grade s-a realizat în cadrul unui ceremonial militar şi reprezintă recunoaşterea meritelor celor care, pe parcursul anilor şi-au îndeplinit atribuţiile prevăzute de funcţiile pe care sunt încadraţi.
1 august este ziua stabilită prin Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare, ca dată de înaintare la gradul următor a ofiţerilor, maiştrilor militari şi subofiţerilor care au împlinit stagiul minim în grad şi îndeplinesc condiţiile prevăzute pentru a putea fi avansaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.