Gabriel BALABAN si Liliana IACOB

Premierul Ponta a demis din funcţie 46 inspectori guvernamentali în cadrul Secretariatului General al Guvernului, în baza ordonanţei privind reducerea a aproape 3.000 posturi ocupate, echivalent a 4% din numărul de angajaţi, din zece ministere, inclusiv SGG, aceştia primind preaviz de 30 zile. Printre ei se numără și fostul prefect și subprefect al județului Buzău din perioada Guvernului Tăriceanu, Gabriel Balaban și Liliana Iacob, care din 2009 erau inspectori guvernamentali.
Din anul 2009 cei doi înalți funcționari buzoieni, Liliana Iacob și Gabriel Balaban au rămas inspectori guvernamentali si au fost detașați la Mehedinți și Bistrița Năsăud. Dacă în ceea ce o privește pe Liliana Iacob aceasta a revenit la Buzău câteva luni mai târziu, Gabriel Balaban a revenit la Buzău abia in vara anului trecut și ocupa funcția de inspector guvernamental pe probleme de agricultură.
Cei doi sunt acum în perioada de preaviz și au termen 30 zile,pentru a părăsi postul de inspector guvernamental.
În urmă cu o lună, Guvernul a decis, prin ordonanţă de urgenţă, că vor fi disponibilizaţi angajaţi din zece ministere, între care şi Secretariatului General al Guvernului, prin eliminarea a aproape 3.000 posturi ocupate, echivalent a 4% din numărul de angajaţi.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.