Cristi Bigiu-4
Fostul președinte al Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, rămâne sub control judiciar. Decizia a fost luată luni de magistrații de la Tribunalul Călărași, care judecă procesul lui Bîgiu de luare de mită. Bîgiu a solicitat la termenul de luni, 14 decembrie, revocarea controlului judiciar, însă judecătorii nu au fost de acord și au menținut măsura. Următorul termen în dosarul lui Bîgiu a fost fixat pe 18 ianuarie 2016 ceea ce înseamnă că fostul președinte al Consiliului Județean Buzău va petrece sărbătorile acasă, alături de cei dragi.
“Respinge cererea de revocare a măsurii controlului judiciar formulată de inculpatul Bîgiu Marian Cristinel. În baza art. 208 C.p.p., menţine măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Bîgiu Marian Cristinel, prin încheierea din 06.07.2015, aşa cum a fost modificat prin încheierea pronunţată în prezenta cauză la data de 21.09.2015. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la 14 decembrie 2015” se arată pe site-ul instanțelor de judecată.

1 COMENTARIU

  1. […] Fostul președinte al Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, rămâne sub control judiciar. Decizia a fost luată luni de magistrații de la Tribunalul Călărași, care judecă procesul lui Bîgiu de luare de mită. Bîgiu a solicitat la termenul de luni, 14 decembrie, revocarea controlului judiciar, însă judecătorii nu au fost de acord și au menținut măsura. Următorul termen în dosarul lui Bîgiu a fost fixat pe 18 ianuarie 2016. “Respinge cererea de revocare a măsurii controlului judiciar formulată de inculpatul Bîgiu Marian Cristinel. În baza art. 208 C.p.p., menţine măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Bîgiu Marian Cristinel, Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.