Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu, a anunţat, astăzi, că îşi face curățenie la locul de muncă. În primă fază a început cu biroul însă a dat de înțeles că vor urma și alte schimbări.
„În primul rând am început cu biroul pentru că nu suport calciul pe pereți și mai erau și multe fire trase pe dinafară și e normal să stai într-un loc unde să te simți bine când muncești. De asemenea, era o problemă și de culoare. Deși îmi place foarte mult culoarea galbenă (nr. specifică PNL) aș vrea ca pereții biroului să fie albi”,a declarat președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.
Deşi s-a ferit să vorbească despre evaluările de la nivelul Consiliului Județean, liberalul a dat de înțeles că vor exista anumite schimbări și la nivelul oamenilor din consiliu în special a celor care nu își fac treaba.
”Vreau întâi să văd care este situația pentru a putea lucra într-un mediu sănătos și transparent. Vreau să văd cu cine se lucrează, cum se lucrează și dacă oamenii sunt sau nu competenți. Din ceea ce am văzut, mare parte sunt oameni buni însă sunt și excepții. Am numit doar un singur consilier, am patru posturi însă, în timp, trebuie să văd pe ce domeniu am nevoie de acești consilieri”, a precizat Cristi Bigiu. Șeful miniparlamentului județean a adăugat că până acum nu a solicitat efectuarea unei evaluări financiare la nivelul Consiliului, însă demararea unui astfel de control este doar o chestiune de timp.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.