Buzoianul Cristinel Romanescu a fost votat, miercuri, la Budapesta, vicepreședinte al Federației Europene de Tenis de Masă. Romanescu a concurat alături de alți președinți de federații de tenis de masă din Europa însă votul membrilor Comitetului Executiv al Federației Europene de Tenis de Masă a fost favorabil buzoianului.
„Funcția obținută astăzi este o recunoaștere a muncii pe care o desfășor de mai mulți ani în slujba tenisului de masă și totodată o recunoaștere a valorii tenisului de masă românesc, care, din spusele celor care m-au votat în această funcție, a avut în ultimii ani cea mai spectaculoasă creștere atât la nivel european cât și mondial”, a declarat Cristinel Romanescu, președintele Federației Române de Tenis de Masă.

De asemenea, un alt succes repurtat la Budapesta de Federația Română de Tenis de Masă condusă de Cristinel Romanescu a fost câștigarea competiției pentru organizarea în anul 2018 a Campionatelor Europene de Juniori Cadeți, campionate care se vor desfășura la Cluj.
Din delegația care a participat la ședința Comitetului Executiv al Federației Europene de Tenis de Masă a făcut parte, pe lângă președintele F.R.T.M. Cristinel Romanescu și primarul Clujului, Emil Boc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.