Cu câteva zile în urmă, prezentat cu pompă drept președintele executiv al nou promovatei din Crâng, ex-piteșteano/târgovișteanul C. Bălașa uimea lumea fotbalului românesc cu o declarație. Aceea, făcută în prima conferință de presă a Gloriei ca participantă în Superligă, conform căreia obiectivul său primordial ar fi să devină unul dintre cei mai buni președinți de club din România!

„Tare de tot, ca o deposedare la sacrificiu pe iarba din Trivale”, se comenta pe grupurile suporterilor buzoieni. Perioada petrecută la Buzău, hai să zicem o săptămână, deși n-au fost decât vreo 5-6 zile, se pare că l-a convins pe omul venit din aparatul de conducere al Chiajnei, că misiunea sa ori e imposibilă, ori că rolul său ar fi fost doar de „curea de transmisie între vestiar și conducerea administrativă a clubului”, după cum ni l-a prezentat Dl. Cristi Ceaușel în aceeași conferință de presă, dar și cu o zi mai devreme pe un site de știri de sport din Buzău.

Nu am reușit să avem vreo confirmare oficială de la club, din birourile de unde se conduce în mod real activitatea nou-promovatei, dar sursa de proveniență a știrii e una suficient de credibilă pentru a ne asuma responsabilitatea acesteia. Să vedem acum următoarele mutări de la Gloria, pentru că timpul strânge, mai sunt doar cinci săptămâni până la debutul sezonului de Liga I, iar numirea unui președinte cu nume și prestanță e mai mult decât obligatorie!

Vali Mocanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.