Cezar PREDA si Cristi ROMANESCU
Copreședintele PNL, Cristinel Romanescu, l-a atacat dur astăzi pe colegul său din fruntea PNL, deputatul Cezar Preda după ce acesta din urmă a organizat joi o conferință de presă în care a declarat că nimeni altcineva din marele Partid Liberal nu mai face opoziție la Buzău. Romanescu a spus despre Preda că s-a opus dintotdeauna unificării celor două partide și că refuză să participe la ședințele Comitetului Executiv Județean în mod deliberat știind că anumite hotărâri nu pot fi luate fără semnătura sa.
„Domnul Preda Cezar trebuie să își aducă aminte că este totuşi deputat PNL şi cred că ştiu la ce s-a referit când a spus că este singura persoană care face Opoziţie. Mereu a fost împotriva acestei alianţe, din capul locului, şi face tot posibilul ca în judeţul Buzău să nu ne putem înțelege și să facem această unire între cele două partide. În ultima lună nu a participat la nici o şedinţă a Comitetului Judeţean Executiv. Noi l-am convocat de fiecare dată. Chiar şi ieri am avut acest comitet. Dumnealui, împreună cu ceilalți 9 colegi care ar fi trebuit să participe, nu au participat. Şedinţa avea un subiect, transmisesem ordinea de zi. Prin planul pe care îl avem de la Centru, ieri ar fi trebuit să aprobăm toate comitetele locale executive pe care le-am constituit până la 31 martie. Din punctul meu de vedere, în secunda în care nu doreşti să participi la asemenea lucruri înseamnă că nu vrei să faci această unificare. Da domnul Preda face Opoziţie, dar o face doar în interior” a declarat Cristi Romanescu, copreşedintele PNL Buzău.

În replică, deputatul Cezar Preda, a declarat că Romanescu este susținut în funcția de la Consiliul Județean de către PSD, respingând totodată varianta conform căreia ar face opoziție și ar crea divergențe și tensiuni în propriul partid.
„Nu fac niciodată opoziție în propriul partid. Eu fac opoziție la PSD și îmi pare rău că la Buzău trebuie sa fac opoziție la USL. Noi, în Buzău, trebuie sa facem opoziție iar domnul Romanescu trebuie să își justifice aceste afirmații.„Ei au spus ca sunt 19, că sunt majoritari și că fac ce vor și că deciziile o să și le ia cu majoritate simplă. Nu am fost tratați ca parteneri egali. Nu am nici o problemă cu asta, nu vreau sa mă cert cu ei, dar domnul Romanescu are o singură problemă: este susținut în funcție cu sprijinul PSD”, a conchis deputatul Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.