Președintele interimar al PNL Buzău, Cristi Romanescu,  nu crede că varianta demisiei în bloc a tuturor parlamentarilor PNL va rezolva criza iscată la nivelul țării prin adoptarea ordonanței privind grațierea și modificarea Codului Penal.

Liderul PNL Buzău, Cristinel Romanescu, a declarat pentru Observatorul Buzoian că nu știe ca la nivelul PNL să se fi luat în calcul o asemenea variantă.

„Nu știu despre ce se discută, despre demisia în bloc și nu știu să se fi luat o asemenea decizie. Nu cred însă că demisia ar putea rezolva la momentul ăsta această criză și, tehnic, cred că ar trebui să îsi dea demisia toată lista, toți cei care am participat în alegeri, pentru că dacă noi de dăm demisia ar întra în Parlament următorii de pe listă”, a declarat Cristinel Romanescu, președintele interimar al PNL Buzău.

Chiar și așa, Romanescu spune că dacă partidul va hotărî la nivel central să facă un asemenea pas, atunci  și el va urma același traseu si își va da demisia din funcția de deputat.

„Eu cred ca au fost doar declarații la cald fără să se analizeze foarte bine situația. Oricum ne vom întâlni la partid și lucrurile vor merge în direcția  pe care o vom hotărî cu toții”, a spus deputatul Cristinel Romanescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.