Dezvoltatorul imobiliar COLtotal GROUP, oferă unui buzoian prin tragere la sorți, de sărbători, un apartament cu 2 amere, în ansamblul rezidențial Dorobanți Residence situat în vecinătatea Pieței Dorobanți. Cea mai simplă cale de a intra în tragerea la sorți programată pentru data de 31 decembrie este să vă procurați, de la dezvoltator, minim un cupon care va fi introdus în urma de unde va fi extras fericitul câștigător al unui apartament în ultima zi a anului. Cupoanele se găsesc în catalogul editat de dezvoltatorul imobiliat COLtotal GROUP și pot fi comandate online pe site-ul dezvoltatorului www.dorobantiresidence.ro  dar pot fi găsite și la distribuitorii volanți în diferite puncte din oraș, contra sumei de 99 de lei. Astfel, cu numai 99 de lei si puțin noroc în data de 31 puteți intra în noul an mai bogat cu o locuință construită la cele mai moderne standarde. De asemenea, în tragerea la sorți pentru câștigarea unui apartament mai pot intra cei care cumpără un apartament în complexul rezidențial Dorobanți Residence în perioada 1-31 decembrie 2012.

Complexul Dorobanți Residence oferă buzoienilor 38 apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafețe între 43 și 117 metri pătrați la prețuri între 27.000-37.000 de euro fara TVA. Structura este din beton armat în cadre umplută cu cărămidă Porotherm de 30 cm la exterior și cărămidă light 15 cm la interior și beneficiază de izolație exterioară din polistiren de 10 cm.

Apartamentele situate în complexul Dorobanți Residence pot fi cumpărate  cu plata integrală, caz în care cumpărărtorul beneficiază de importante discounturi, cu plata unui avans iar apoi cu ajutorul unui credit, prin programul Prima Casă cu un avans minim de 5 la sută sau cu plata în rate direct la dezvoltator pe o perioadă între 1-10 ani achitând un avans de minim 30 la sută.

 

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.