Preşedintele Partidului Conservator, Gheorghe Vlase, a făcut, ieri, un apel partenerilor din USL rugându-i să rezolve cât mai repede neînțelegerile legate de candidatura comună la preşedinţia Consiliului Judeţean. Vlase este de părere că prin menținerea actualei situații de la Buzău ”există pericolul contaminării tuturor structurilor din ţară ale U.S.L.”
”Îi rog pe cei de la P.S.D. şi P.N.L. să se înţeleagă, căci este păcat de Dumnezeu”, a spus Gheorghe Vlase, care a apreciat că Uniunea Social-Liberală merge ca unsă excepție făcând județul Buzău. Pus pe fapte mari, Vlase și-a propus chiar contactarea liderilor  PSD și PNL și convocarea lor într-o întâlnire comună care să deschidă calea împăcării.
Liberalii buzoieni au primit cu încredere propunerea lui Vlase declarându-se deschiși să facă pasul spre împăcare. Problema ar fi însă în tabăra social-democrată. Primarul Constantin Boșcodeală nu pare a fi de acord cu nici un fel de dialog:„ Nu va exista nicio întâlnire în U.S.L. până când decizia luată la 1 septembrie nu se va modifica.”
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.