Eugen Galeş, bărbatul din Năeni care şi-a ucis cu cruzime doi consăteni și apoi a evadat de sub nasul gardienilor chiar în timp ce era dus la judecată s-a dat în spectacol, ieri, în sala de judecată. Doi consăteni și un unchi de-al său au venit în fața magistraților să depună marturie însă când au început să povestească că Galeș ar fi un om violent acesta a început să îi amenințe chiar din boxa acuzaților.
Pentru că este un om violent lui Galeș nu i s-au scos cătușele în sala de judecată dar chiar și legat, omul pădurii i-a înspăimântat pe cei prezenți în sala de judecată.
Criminalul din Năeni şi-a ucis în aprilie anul ‎trecut, o mătuşă, cu mai multe lovituri de sapă, pentru ca la doar câteva zile să ia viața unui bărbat pentru a-i lua hainele și calul. Când a fost prins, la câteva zile după comiterea celei de-a doua crime, Eugen Galeș arăta ca un om al pădurii, pentru că de mai bine de 7 ani se ‎ascundea de oamenii legii într-o grotă de pe dealurile din Năieni având de ispășit o pedeapsă pentru că își bătuse un vecin. Acum va primi și mai multi ani de închisoare, pentru cele două crime pe care le-a comis cu sânge rece dar și pentru faptul că a evadat de sub escortă și timp de o lună a fost căutat de oamenii legii din județele Dâmbovița, Prahova și Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.