A avut mult prea multă încredere în două tinere necunoscute şi le-a primit în casă și a rămas fără economii și fără bijuterii. S-a întâmplat  ieri după amiază, când o râmniceancă în vârstă de 89 de ani a primit în apartament două tinere pe care nu le cunoştea şi care i-au spus că doresc să cumpere haine vechi.

După ce a discutat cu ele, a mers în dormitor să aducă două haine şi restul de 100 de lei la o bancnotă de 500 de lei, însă imediat necunoscutele au început să îi distragă atenţia sub diferite pretexte.  În momentul în care tinerele au plecat, bătrâna a vrut să pună cei 500 de  lei în locul în care îşi păstra banii, dar a constatat că îi lipseau 1500 de lei şi bijuterii din aur în valoare de aproximativ 4500 de lei.

Păgubita a sunat imediat la Poliție și le-a spus oamenilor legii tot ce s-a întâmplat dar și că cele două tinere au venit la domiciliul său, sub acelaşi pretext şi la finele lunii septembrie când o cunoştinţă aflată în vizită nu le-a primit în casă.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că suspectele sunt două tinere în vârstă de 22 şi 20 de ani, ambele din Galaţi, acestea mai fiind suspectate şi de comiterea altor patru furturi din locuinţă în acest an, prin acelaşi mod de operare.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale dela Poliţiamunicipiului Rm. Sărat continuă activităţile în vederea depistării celor două tinere.

 

 C.D.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.