CUCU

Fundaşul Costin Cucu se află şi el pe lista neagră a Gloriei Buzău întocmită zilele trecute de conducerea clubului după o analiză făcută împreună cu antrenorul Marian Roşu. Motivul îl constituie prestaţia dubioasă din meciul cu Viitorul Axintele, jucătorul în cauză fiind bănuit de blat! Preşedintele grupării din Crîng, Dan Tulpan îl consideră trădător pe Cucu şi a precizat că va fi amendat cu suma de 5000 RON şi suspendat până în 2015 când îi expiră contractul sau pus pe lista de transferări pentru a se mai recupera din banii pierduţi cu el.
,, În meciul de la Axintele a stat numai în atac băiatul, deşi el era fundaş. Uitase că primul lucru pe care i l-a cerut antrenorul era acela să joace pe postul său dar nu a făcut asta iar în prima repriză a dat toate mingile la adversar. Sunt convins că după meci când plângea, juca teatru şi ieri(n.r.miercuri) l-am făcut escroc iar dacă se supără domnul Cucu, de aia nu mai pot eu. M-am săturat de figuranţi. O fi având el calităţi de fotbalist dar are un caracter dificil şi este greu de controlat acest băiat. Am vorbit cu foşti colegi de ai lui şi oameni care îl ştiu iar aceştia mi-au zis: fotbalist dar e hahaleră”, a declarat preşedintele Gloriei Buzău,Dan Tulpan.

Jucătorii Alexandru şi Roman aflaţi şi ei pe lista trădătorilor

Oficialul clubului din Crîng mai are pe listă încă doi jucători pe care îi bănuieşte de ,,legături primejdioase” cu Axintele. Este vorba despre mijlocaşii Florin Alexandru şi Ionuţ Roman catalogaţi drept trădători având în vedere modul în care au luat acele cartonaşe în urma cărora au fost eliminaţi.
,, Unul a scuipat iar celălalt a primt două galbene aiurea deoarece nu erau faze importante ci se petreceau la jumătatea terenului. Am jucat şi ceva fotbal la viaţa mea aşa că primul sentiment pe care l-am avut la Axintele a fost ăla de trădare. Nu un specialist ci oricare spectator care a văzut ce s-a întâmplat acolo gândeşte ca mine. Nici nu pot să gândesc altfel”, a mai adăugat Tulpan.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.