Un nou Centru de Nefrologie şi Dializă construit de International Healthcare Systems la Buzău, își va deschide porțile vineri pentru oferind servicii medicale, în regim privat unui număr mai mare de pacienți cu boli renale cronice..
Centrul va fi inaugurat , vineri la orele 11.00 printr-o conferinţă de presă la care participă Georgios Sofianos, Administratorul Companiei IHS, Dr. Constanţa Andone – Medic şef al Centrului de Nefrologie şi Dializă IHS Buzău, dr. Marius Anastasiu – Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău şi Marian-Cristinel Bîgiu – Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău.
Înfiinţată în anul 2004, IHS este membră a unui grup de companii din domeniul medical care activează în patru ţări din sud-estul Europei şi este lider în calitatea serviciilor medicale de nefrologie şi dializă. Compania tratează, în prezent, prin profesionalismul celor 500 de specialişti dedicaţi, un număr de peste 1.500 de pacienţi. În România se estimează un număr de 2 milioane de oameni care suferă de boli renale, dintre care doar 20% sunt diagnosticaţi şi trataţi, iar majoritatea, două treimi, ajung la dializă de urgenţă.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.