bani marcati

Un agent de poliție din localitatea C.A. Rosetti a fost trimis în judecată după ce ofițerii Direcției Generale Anticorupție au stabilit că polițistul ar fi pretins, în anul 2010, să îl scape de un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului contra unei sume de 38 de milioane de lei vechi. Magistrații Tribunalului Buzău au dispus, în baza probelor administrate de procurori, că polițistul să stea după gratii timp de 29 de zile.
,,Tribunalul Buzău a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 29 de zile. Inculpatul a solicitat organelor de urmărire penală respectarea Legii nr.677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.,, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.
Ajutorul şefului de post la C.A. Rosetti, agentul de poliţie Chiorpec Luchian Mihuţ ar fi pretins, în 2010, unui şofer prins băut la volan că va interveni pentru returnarea permisului auto suspendat contra sumei de 3.800 lei. După ce ar fi primit șpaga, Chiorpec a intrat în concediu, iar dosarul conducătorului auto cercetat a fost preluat de un alt poliţist. Şoferul a fost condamnat la închisoare cu suspendare și din această cauză l-a reclamat pe ajutorul șefului de post de la C.A . Rosetti organelor abilitate. Poliţistul este suspendat de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.