Inundatie
Imagine de arhivă

Un localnic din Berca a sunat luni dimineață la 112 pentru a solicita ajutorul pompierilor buzoieni după ce apa i-ar fi pătruns în beciul casei. Pentru a nu se deplasă fără o verificare a situației din teren, angajații ISU au cerut sprijin la Primăria din localitate pentru evaluarea stării de fapt iar când angajații administrației locale au ajuns la adresa indicată au avut parte de o surpriză de-a dreptul neplăcută.
Apa se acumulase în via reclamantului aflată în apropierea locuinței și nicidecum în beciul casei acestuia. La vederea angajaților Primăriei bărbatul ar fi declarat că ar fi avut nevoie de ajutorul pompierilor care să-i scoată aluviunile din vie întrucât ar fi avut de făcut ceva lucrări de sezon iar apa scursă de pe versanți nu i-ar fi permis acest lucru.
Reprezentanții Primăriei au mers și au raportat situația din teren primarului Valeriu Marcu, care a luat legătura cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență și astfel pompierii nu au mai fost nevoiți să consume timp și bani pentru o situație care nu se impunea în timp ce în alte zone oamenii chiar au nevoie de ajutor de la autorități.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.