Un accident stupid în curtea propriei casei de vacanță-este ipoteza cea mai credibilă care se conturează în urma necropsiei medicului Adrian Negoiță, găsit sâmbătă dimineață fără viață.
Potrivit unor surse medicale, medicii din cadrul SML au stabilit că Adrian Negoiță a decedat în urma unui traumatism prin cădere și a hemoragiei intracraniene ce a urmat impactului.
Mai exact, cardiologul de 36 de ani ar fi murit în urma unui accident produs în propria curte. El ar fi alunecat pe scări, ar fi căzut pe spate și s-a lovit cu capul, fie de una din scările de la intrarea în casă, fie de bordura în apropierea căreia a fost găsit într-o baltă de sânge.
Șeful Secției de Cardiologie din Spitalul Județean Buzău, Adrian Negoiță de 36 de ani, a fost găsit sâmbătă dimineață într-o baltă de sânge, în curtea casei de vacanță unde venise să petreacă alături de familie și de mai mulți prieteni, cu ocazia aniversării sale. Joia trecută, Adrian Negoiță împlinise 36 de ani.
În noaptea de vineri spre sâmbătă, doctorul ar fi ieșit singur din casă, moment în care ar fi căzut fără să se mai ridice și fără ca cineva să-l caute în acest timp.
El a fost găsit sâmbătă dimineață de un membru al familiei care a ieșit din locuință și l-a găsit pe cardiolog întins pe spate.
Poliția și Parchetul au deschis o anchetă în acest caz, dar rezultatul necropsiei arată că nu a fost vorba despre o moarte suspectă ci de un nenorocit accident produs în curtea casei familiei Negoiță.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.